The British School of Brussels – Belgium – NL

Educational Services

De British School of Brussels (BSB) is een internationale privéschool met zo’n 1350 studenten van 1 tot 18 jaar jong en ongeveer 300 werknemers. De school volgt het Britse onderwijssysteem en biedt uiteenlopende naschoolse activiteiten aan. De British School of Brussels bevindt zich in Tervuren en is de op één na grootste internationale school in België.

De school wilde een nazicht van haar operationele kosten. Door tijdsgebrek bij haar eigen financiële departement, ging ze op zoek naar externe hulp voor een grondige analyse. Via een referentie van een andere internationale school, kwam ze bij Expense Reduction Analysts terecht.

“Die referentie was erg positief over ERA en de doorverwijzing was voor ons erg belangrijk”, zegt Johan Servranckx, Finance and Operations Director van BSB. “Omdat we een school zijn, is stabiliteit van groot belang. We kunnen geen snelle veranderingen doorvoeren zoals bijvoorbeeld op een productiesite. Beslissingen hebben ook een weerslag op erg veel mensen. De hoofddoelstelling was niet besparen, maar wel het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding van een aantal diensten”, zegt Servranckx.

Download de case study hier

Voer uw e-mailadres in