Financiële diensten onder de loep

Financiële diensten: pakt u alle potentiële risico’s proactief aan?

Hoe zorgt u er in een volatiele omgeving voor, dat u de kosten beheerst en gebruik maakt van nieuwe mogelijkheden?

Bancaire en andere financiële diensten vervullen een strategische rol om de bedrijfsvoering en de groei van elk bedrijf mogelijk te maken. De meest gebruikte gebieden zijn Cash Management, Financiering, Treasury en Handelsfinanciering. De financiële dienstverlening is een vrij complexe kostencategorie, met banken in de positie van vertrouwde lange termijn-partners.

Maar om met hen echt optimale voorwaarden te bereiken om uw korte- en lange termijn-doelstellingen te bereiken, is insider kennis van de banksector essentieel doch meestal niet beschikbaar.

In deze paper verkennen we drie clusters van het Financial Services-landschap:

  • Treasury & Cash Management
  • Handelsfinanciering en
  • Financiering

U vindt business vragen die betrekking hebben op uw specifieke bedrijfsproblemen binnen een breed scala van extern aangeboden diensten.

Download vandaag nog de volledige white paper en ontdek onze aanpak voor het aanpassen van risico’s en het vergroten van transparantie binnen deze drie belangrijkste clusters terwijl u tegelijkertijd uw financiële kosten verlaagt.

Download de volledige white paper hier

Te midden van de toegenomen onzekerheid en volatiliteit bespreken we algemene en actuele aandachtspunten, kwesties die aan het licht komen bij bedrijven, de aanpak die we adviseren - inclusief te stellen vragen - en mogelijke uitkomsten en deliverables. Lees de paper om te ontdekken hoe u gepositioneerd bent. Indien u dit wenst kunnen we later contact hebben om u verder te ondersteunen door onze marktinzichten te delen.

Voer uw e-mailadres in

"Veel bedrijven hebben moeite om volledige transparantie te krijgen over hun financiële servicekosten en met het optimaliseren van hun financiële prestaties. Onze bancaire experts richten zich uitsluitend op de financiële dienstverlening, die in feite slechts één van de vele (tijdrovende) taken van een CFO omvat".