Eerder dit jaar vond de jaarlijkse Europese conferentie van ERA plaats in Alicante. Meer dan 200 partners uit meer dan 28 landen kwamen samen in de zonnige Spaanse kuststad. Tijdens deze jaarlijkse hoogmis van de optimalisatie neemt ERA even de tijd om haar huidige werking te analyseren en de ERA-partners verder te versterken voor de toekomst.

Dit is dan ook een ideale gelegenheid voor de voorstelling van de nieuwe slogan van ERA. ‘Value through insight’ is het nieuwe motto van Expense Reduction Analysts. “Deze slogan geeft een beter inzicht in wat we doen”, zegt Johan Van Delm, Managing Partner bij ERA. “De nadruk ligt daarbij op de ERA-partners zelf. Het is dankzij hun expertise en ervaring dat ERA een meerwaarde biedt voor uw bedrijf op vlak van leveranciersmanagement en kosten- en procesoptimalisatie.”
“Achter de ERA-partner(s) die je ontmoet, gaat er een netwerk van meer dan 700 ERA-experten schuil”, zegt Van Delm. “Zij hebben elk hun eigen specialisatie en ondersteunen en informeren elkaar. Zo kan je rekenen op onze actuele, diepgaande kennis. Ter aanvulling van de al aanwezige competenties binnen je bedrijf, biedt ERA immers graag gefundeerde inzichten aan over zowel erg specifieke thema’s, zoals verpakkingsmaterialen in de voedingssector, als brede kostencategorieën zoals fleet en facility management.”

Herladen dankzij de zuiderse zon, opgefrist met een nieuwe blik op de kernwaarden van ERA en aangesterkt met advies voor toekomstige uitdagingen, keerde het Belgische ERA-team terug naar België. Opnieuw tot je dienst voor meer ‘value through insight’.