Paperless Office – Mythe of Realiteit?

In een tijdperk van verregaande digitalisering met behulp van pc, tablet en smartphone, zou u denken dat we steeds meer naar ‘papierloze kantoren’ evolueren. Tijd voor een stoutmoedige stelling: hoe meer digitalisatie, hoe meer prints! Het verlagen van uw printkosten wordt dus alsmaar interessanter.

De realiteit is dat we onze papieren documenten vaak gewoon rondom onze computer stapelen. Enerzijds wordt informatie steeds frequenter digitaal opgeslagen, denk hierbij aan automated workflows, scanning, … Anderzijds blijkt uit bevragingen dat we niet meteen staan te springen om volledig papierloos te gaan. Velen onder ons verkiezen een afdrukje, zeker als het gaat om een uitvoerig of complex document.

Werknemers motiveren minder te printen is een goed begin, maar als die aanpak al succesvol is, is het resultaat zelden duurzaam.
Wel duurzaam zijn onze inzichten en aanpak om de kost van printers en MFP’s  te drukken.

ERA nodigt u dan ook graag uit voor een webinar:
‘Printen toegelaten!’.
Koen Poels, IT- expert bij ERA
, maakt daarbij graag de ‘Total Cost of Ownership’ (TCO) van uw printomgeving inzichtelijk, belangrijk om uw ‘Cost per Page’ te optimaliseren, en deelt concrete tips om meer vat te krijgen op deze belangrijke kostenpost in uw bedrijf.

Dit gratis webinar vindt plaats op dinsdag 19 juni om 11.30 uur en duurt maximaal 60 minuten (inclusief Q&A).

 

INSCHRIJVEN VOOR DIT WEBINAR